SALARISADMINISTRATIE

Wij verzorgen voor u de administratie en begeleiden u bij personeelszaken.


Salarisadministratie

Heeft u mensen voor u werken? U heeft al genoeg aan uw hoofd, qua regels die moeten worden nageleefd door iedere medewerker. Slaat u ook vooral de juridische kant niet over van het in dienst hebben van anderen. En vergeet u ook niet de gesprekken die u te voeren heeft. Als het niet over het functioneren gaat van de werknemer, dan wel met een contactpersoon van een ander bedrijf, bijvoorbeeld de leverancier of iemand die specifiek gaat over het transport.

Er is altijd wel een reden waarom u advies zou willen inwinnen en daar zijn wij voor. Wij van Vatan Administratie staan tijdens kantooruren voor u klaar, met raad en daad. Wij bieden ondersteuning waar noodzakelijk. Tijdig de lonen uitbetalen is een must, vandaar dat wij dit als een van de hoogste prioriteiten zien binnen een bedrijf met meerdere werknemers. Naast het volledige overzicht dat wij u bieden verzorgen we de digitale loonaangifte, die eens per maand en/of vier weken moet worden gedaan. Daarnaast kunnen wij de loonstroken en de jaaropgaves verzorgen.

Komt u er niet uit met de algemene salarisadministratie of zoekt u betere software? Ook daar adviseren wij in. Wij komen met gedegen oplossingen, wij zijn gedreven in ons vak en zijn altijd bezig met verdere ontwikkeling. Om die reden zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente regels en voorwaarden. Ook op het gebied van salarisadministratie. Als u de overige financiƫle administratie ook al door ons liet verzorgen, kunnen wij helemaal goed inspringen op alle zaken die niet mogen blijven liggen tot volgende week en zeker niet tot volgende maand.

Wij begrijpen uitstekend dat u het druk genoeg heeft. U wilt toch uw eigen kwaliteiten uitbreiden en doen waar u goed in bent? Wij begrijpen het wanneer u het niet ziet zitten om de gehele administratieve processen nog eens door te nemen. Er moet nu eenmaal doorgewerkt worden, anders komt er geen geld binnen.

Komt u ergens niet uit? Vraag het ons gerust en wij kijken met u mee naar de mogelijkheden.

Even een kleine greep uit onze ondersteunende diensten:

  • Ondersteuning bij contracten en juridische aspecten
  • Overzicht medewerkers
  • Verzorgen van loonstroken en jaaropgaven
  • Advies bij salarisadministratie software
  • Tijdig indienen van loonaangifte