BELASTINGAANGIFTEN

Wij regelen de aangifte voor u en doen er alles aanom er voor u het optimale rendement uit te behalen.


Belastingaangiften

Om het even over de belastingaangiften te hebben... Niet iedereen ziet hiernaar uit en u mogelijk ook niet. Wij van Vatan Administratie daarentegen hebben voldoende kennis en ervaring in huis, waardoor wij er beslist niet tegenop zien. Vooral niet omdat dit betekent, dat wij u kunnen ondersteunen in wat voor u belangrijk is. Wij regelen de aangifte voor u en zullen er alles aan doen om er voor u het optimale rendement uit te behalen. Gaf u uw overige administratie al uit handen aan onze organisatie? Dat doet u goed, want daardoor hebben wij een volledig overzicht in wat er speelt binnen uw bedrijf.

Naast de belastingaangiften voor ondernemers bieden wij ondersteuning aan particulieren voor het indienen van aangiften bij de Belastingdienst. Zo heeft u er dubbel profijt van, stel dat u naast uw onderneming nog eens een volledig gezin heeft te onderhouden. Misschien heeft u vragen over zorgtoeslag en heffingskorting. Zou dit op u van toepassing kunnen zijn? Ook bij schoolgaande kinderen is het goed om te weten waar uw kind recht op heeft. Zodra er sprake is van studiefinanciering op een of andere manier, dan moet er aangifte worden gedaan bij de Belastingdienst. Het gaat hier tenslotte allemaal om inkomsten en uitgaven.

Als startende ondernemer heeft u mogelijk recht op allerlei belastingvoordelen, wij kunnen u daarop wijzen. Het zou toch zonde zijn wanneer u dergelijke inkomsten misloopt? Vanzelfsprekend helpen wij u verder ook bij het aanvragen van die extra inkomsten. Onthoud maar gewoon, dat wij u alles uit handen zouden willen nemen, zodat u gewoon “uw ding” kunt blijven doen.

Even een overzicht van wat wij voor ondernemers kunnen betekenen:

  • Het verzorgen van de (drie-)maandelijkse BTW-aangifte
  • Het verzorgen van de aangifte loonheffing (eens per maand of vier weken)
  • Het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting (IB)
  • Het verzorgen van de aangifte vennootschapsbelasting (VPB)
  • Alle overige administratieve zaken rond belastingaangiften, zoals controles op aanslagen en het eventueel indienen van bezwaarschriften
  • Het begeleiden van gesprekken met de Belastingdienst, bijvoorbeeld bij algemene bedrijfscontrole
  • Begrijpelijk krijgen van juridische begrippen
  • Overzicht krijgen van de algehele organisatiestructuur, wat uit handen kan worden gegeven en wat u het beste zelf kunt blijven doen, al dan niet om kosten te besparen