ADVIES

Wij van Vatan Administratie staan achter u, maar vooral naast u. Wat u ook doet en wat u allemaal nog wilt gaan doen.


Advies

Wij van Vatan Administratie staan achter u, maar vooral naast u. Wat u ook doet en wat u allemaal nog wilt gaan doen. Wij kijken met u mee en vragen verder. Samen met u beoordelen wij de diverse details om uw onderneming zo goed mogelijk te kunnen (blijven) runnen. Wij leren u om te gaan met de diverse software en ondersteunen in het opzetten van een goed geordende algemene administratie. Wij hebben gedegen kennis in huis en maken daar graag gebruik van. Laat u het weten waarin wij u nog meer van dienst kunnen zijn?

Naast het organiseren van uw bedrijf en het ordenen van uw administratie, adviseren wij in diverse zaken. Zowel op juridisch vlak als op algemeen vlak zijn wij graag actief aan het meedenken. Wij kijken als het ware over uw schouder mee met wat de mogelijke ontwikkelingen voor uw organisatie kunnen zijn. Ons bezoek aan vakbeurzen brengt ons inspiratie, dat wij weer gebruiken tijdens ons bezoek aan uw bedrijf. Maar vanzelfsprekend blijft u de laatst verantwoordelijke en neemt u uiteindelijk de beslissing of u mee wilt gaan in deze ontwikkeling of dat u nog even wilt wachten.

Belt of e-mailt u ons voor een persoonlijke kennismaking? Wij zien naar u uit!

Wij kunnen bij de volgende zaken met u meedenken en meekijken, oftewel adviseren:

  • Het opstellen van correspondentie en het correct overbrengen van de boodschap
  • Het maken van een (digitaal) logo van uw bedrijf, dat kenmerkt waar u voor staat in het ondernemerschap
  • Algemene kostenbesparing
  • Het huren of verhuren van ruimten om te doen aan klantenwerving
  • Het promoten van uw bedrijf, marketing, waar kunt u het beste terecht voor de beste vormgeving van promotiemateriaal
  • De aanschaf van software, kantoorartikelen, kantoorapparatuur en huishoudelijke artikelen, waar kunt u het beste terecht voor passend voordeel en tegelijkertijd kwalitatief goede producten
  • Alle mogelijke zaken die we nog vergeten zijn op te noemen; vraagt u er gerust naar, wij zetten ons graag in voor alles wat voor u belangrijk is.