OVER ONS

Wij van Vatan Administratie zijn een klein team met een grote expertise. Wij helpen u graag met alle zaken rond uw onderneming.

Financiƫle administratie


Niet iedereen is zomaar ondernemer. U bedenkt waarschijnlijk gewoon te gaan uitbreiden van wat u al jaren doet, door te blijven doen waar u goed in bent. Maar wat een ondernemerschap allemaal teweeg brengt, dat is voor veel ondernemers vaak erg veel om zomaar even aan te gaan. Op die momenten zijn wij van Vatan Administratie u graag van dienst. Wij laten u beter overzien wat u allemaal zelf kunt doen en wat u het beste uit handen kunt geven. En voor welke kosten dat zou kunnen zijn.


Salarisadministratie


Heeft u mensen voor u werken? U heeft al genoeg aan uw hoofd, qua regels die moeten worden nageleefd door iedere medewerker. Slaat u ook vooral de juridische kant niet over van het in dienst hebben van anderen. En vergeet u ook niet de gesprekken die u te voeren heeft. Als het niet over het functioneren gaat van de werknemer, dan wel met een contactpersoon van een ander bedrijf, bijvoorbeeld de leverancier of iemand die specifiek gaat over het transport.


Rapportages en jaarverslagen


Zodra het oktober is geweest, nadert de noodzaak tot het maken van jaaroverzichten. Er dient een rapportage te komen, een verslag van alle mutaties van het afgelopen jaar. Oftewel: een jaarverslag en een jaarrekening. Heeft u diverse afdelingen binnen uw organisatie? Dan bestaat de kans dat er voor elke afdeling een aparte rapportage benodigd is. En dan is het wel zo prettig, wanneer u iemand aan uw zijde heeft die u het meeste werk uit handen kan nemen.


Belastingaangiften


Om het even over de belastingaangiften te hebben... Niet iedereen ziet hiernaar uit en u mogelijk ook niet. Wij van Vatan Administratie daarentegen hebben voldoende kennis en ervaring in huis, waardoor wij er beslist niet tegenop zien. Vooral niet omdat dit betekent, dat wij u kunnen ondersteunen in wat voor u belangrijk is. Wij regelen de aangifte voor u en zullen er alles aan doen om er voor u het optimale rendement uit te behalen. Gaf u uw overige administratie al uit handen aan onze organisatie? Dat doet u goed, want daardoor hebben wij een volledig overzicht in wat er speelt binnen uw bedrijf.


Advies


Wij van Vatan Administratie staan achter u, maar vooral naast u. Wat u ook doet en wat u allemaal nog wilt gaan doen. Wij kijken met u mee en vragen verder. Samen met u beoordelen wij de diverse details om uw onderneming zo goed mogelijk te kunnen (blijven) runnen. Wij leren u om te gaan met de diverse software en ondersteunen in het opzetten van een goed geordende algemene administratie. Wij hebben gedegen kennis in huis en maken daar graag gebruik van. Laat u het weten waarin wij u nog meer van dienst kunnen zijn?